Veckotidningarnas uppslag från Releasefesten

Veckotidningarna Hänt I Veckan och Hänt  Extra publicerade båda denna vecka var sitt uppslag från Release-Partyt på Wallmans. Här har du bägge i skarpt avfotograferat format. Underst ses Leif Schulman, Redaktionschef på Aller dörlag med dem bägge. Leif, som har ett eget avsnitt i boken, var naturligtvis på festen med sin söta Ann.

24 november, 2018 | Läs mer >

Över 300 bilder i 3 bildgallerier från Bokrelease-Partyt på Wallmans.

Det är bara att sno filmtiteln ”Å Vilket Party” när man skall beskriva nivån på Bokreleasen och Disco Partyt för Peter Ortvik och hans 2,6 kg och 416 sidor tunga ”Disco-Bibel” förra måndagen på Wallmans Salonger (Gamla Discot Atlantic). Nästen 350 gäster minglade, festade och dansade från kl 17.30 fram till midnatt. Många namnkunniga gäster […]

13 november, 2018 | Läs mer >

ÅHHH Vilket Party – Bokrelease & Disco Party På Wallmans

Ett antal hundra inlägg på våra Facebooksodor vittnar om att måndagens bokrelease & Disco Party på Wallmans var en veritabel succé. Man får inte vila länge på lagrarna, nu i helgen har jag promotion i Tax Free shopen ombord Viking m/s Cinderella, under Loveboats kryssning. Här kommer det första bildalbumet från festen. Klicka på länken […]

9 november, 2018 | Läs mer >

Årets Julklapp Redan HÄR!!!

Årets Julklapp… och den mest prisvärda, är redan här. 2,5 kg välmatad och 416 sidor, fullpackad med unika bilder och galet sköna anekdoter från de som var med… Du kan beställa den direkt från den här hemsidams startsida.

2 november, 2018 | Läs mer >

The Eagle Has Landed – Boken Har Anlänt Från Tryckeriet

Igår landade de förasta 400 böckerna från tryckeriet i Estland. Dessa skall användas för promotion gentemot media pch liknande. Det var inte ett lätt enmansjobb att få 1.3 ton från en regnig trottoar upp till 2:a våningen. C:a 80 kartonger med handkraft. Men NU är de här! SALUTE!

24 oktober, 2018 | Läs mer >